ul. Brzozowa 54
40-170 Katowice
Rejestracja
+48 32 255 38 32
+48 691 476 095
Pn-Pt: 09:00 - 18:00
Sob/Nd: Nieczynne

Kliknij aby zadzwonić:

32 255 38 32

Opinie pacjentów

7 września 2020

Dr Kowalski to wspaniały profesjonalista, nastawiony na realną pomoc pacjentowi ale też na szczegółowe wyjaśnienia i doskonałą atmosferę przez cały proces. Zabieg miałam niełatwy – wycięcie węzłów chłonnych – ale poszło jak z płatka. Dla pana dr to ewidentnie nie było nic trudnego 🙂 Wiedziałam co się ze mną dzieje przez cały czas i dlaczego, nie bałam się w ogóle 🙂 Jeżeli szukasz dobrego lekarza to możesz przestać szukać, tylko umawiaj wizytę.

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

7 września 2020

Resekcja żołądka. Rozsądne ceny, świetna opieka. Super!

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

2 września 2020

Usługi na bardzo wysokim poziomie. Opieka na wysokim poziomie. 10/10. Polecam wszystkim.

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

18 sierpnia 2020

Polecam. Szybko i na temat. Przyjazny człowiek, a pacjentami zajmuje się bardzo profesjonalnie. Od razu został zdiagnozowany mój problem i cały stres znikł. Kontakt błyskawiczny.

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

21 lipca 2020

Pan Dr.Kowalski prze miły wszystko ładnie wyjaśnił odpowiedział na wszystkie pytania. Wizyta była miła bez stresowa! Polecam

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

2 czerwca 2020

Polecam tą klinikę… Można zaufać lekarzom…Miła obsługa przy przyjęciu na oddział… Profesjonalna obsługa… Pielęgniarki bardzo miłe i uczynne.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

20 maja 2020

Pan Doktor Mazan człowiek z powołaniem, wszystko wyjaśnił dokładnie, od razu podjął się, żeby wykonać zabieg, także jak najbardziej polecam z czystym sercem 😉

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

11 maja 2020

Bardzo dobra opieka nad pacjentem. Bardzo dobre warunki pobytu.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

7 maja 2020

Byłam pierwszy raz w tej klinice u doktora Mazana z czystym sercem mogę polecić każdemu wizyta przebiegła szybko i uzyskałam wszystkie odpowiedzi co do zabiegu. Polecam.

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

7 kwietnia 2020

Fantastyczna opieka, pełen zakres informacji przed zabiegiem, bardzo profesjonalne podejście.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

1 kwietnia 2020

Dr Zbigniew Mazan jest najwyższej klasy specjalistą. Posiada ogromną wiedzę oraz zdolności i umiejętności z zakresu chirurgii na światowym poziomie. Bardzo profesjonalnie traktuje pacjenta, dbając przede wszystkim o jego dobro i bezpieczeństwo. Pierwszym zabiegiem, który wykonywał u mnie dr Zbigniew Mazan było usunięcie bardzo dużej ilości brodawek płaskich powiek dolnych i górnych. Zabieg został wykonany z ogromną dbałością, dokładnością oraz perfekcją. Po pierwszym zabiegu, bez wahania zdecydowałam się na kolejny, korekta nosa. Podczas tego zabiegu całkowicie zaufałam Panu Doktorowi, wiedząc że oddaję się w ręce najlepszego chirurga.

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

9 marca 2020

Bardzo przyjemne miejsce; miłe, pomocne pielęgniarki; czysto; duże pokoje oraz wygodne łóżko 🙂 10/10!

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

5 lutego 2020

Klinika bardzo dbająca o pacjenta. Szybka sprawna obsługa.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

28 stycznia 2020

Wybitny specjalista, cudowny człowiek! Pana doktora cechuje niezwykły profesjonalizm i dbałość o każdy szczegół, podchodzi indywidualnie do każdego pacjenta, niezwykle empatyczny !Polecam z całego serca polecam Pana doktora.

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

11 grudnia 2019

Miła oraz kompetentna obsługa. Klinika czysta, pełen profesjonalizm.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

6 listopada 2019

Pan doktor Zbigniew Mazan, po raz kolejny pokazał, że jest profesjonalistą w pełnym tego słowa znaczeniu ! Żaden inny lekarz, nie dawał nadziei na usunięcie tłuszczaków. Jedynie pan doktor podjął się tego wyzwania, a efekty końcowe przeszły najśmielsze oczekiwania. Pan doktor przywrócił nadzieję na normalne życie. Dziękuję!

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

1 listopada 2019

Kompetencje personelu obsługa miła atmosfera.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

24 września 2019

Super klinika. Miła, kompetentna obsługa, czyściutko, komfortowo.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

11 września 2019

Jestem bardzo zadowolona z efektów przeprowadzonych zabiegów redukcji/usuwania blizn przerostowych u dr Mazana. Lekarz ma bardzo duże doświadzcenie i jest niewątpliwie osobą godną zaufania. Polecam 🙂

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

22 sierpnia 2019

Bardzo polecam. Obsługa, wizualizacja, profesjonalna konsultacja lekarska, szybki termin zabiegu.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

11 czerwca 2019

To moja pierwsza wizyta u Pana Doktora. Jestem bardzo zadowolona. Wizyta przebiegala w przyjaznej atmosferze. Nie czulam sie skrepowana. Wrecz przeciwnie moglam otwarcie porozmawiac z doktorem. Odpowiedzial na wszystkie moje pytania i rozwial watpliwosci. Jest bardzo konkretny. Serdecznie dziekuje!!!

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

27 maja 2019

Dr Zbigniew Mazan jest najwyższej klasy specjalistą. Posiada ogromną wiedzę oraz zdolności i umiejętności z zakresu chirurgii na światowym poziomie. Bardzo profesjonalnie traktuje pacjenta, dbając przede wszystkim o jego dobro i bezpieczeństwo. Pierwszym zabiegiem, który wykonywał u mnie dr Zbigniew Mazan było usunięcie bardzo dużej ilości brodawek płaskich powiek dolnych i górnych. Zabieg został wykonany z ogromną dbałością, dokładnością oraz perfekcją. Po pierwszym zabiegu, bez wahania zdecydowałam się na kolejny, korekta nosa. Podczas tego zabiegu całkowicie zaufałam Panu Doktorowi, wiedząc że oddaję się w ręce najlepszego chirurga. Po korekcie nos jest bardzo zgrabny i ma idealny kształt. Pan Doktor wykonał u mnie również lipotransfer (powiększenie ust). Dr Zbigniewa Mazana darzę ogromnym zaufaniem, jest nie tylko mistrzem chirurgii, ale również cudownym i cierpliwym człowiekiem. Dziękuję z całego serca Panie Doktorze, choć żadne słowa nie są w stanie oddać podziękowań dla Pana.

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

8 maja 2019

Dr. Mazan jest niesamowity, naprawdę słucha, by spełnić potrzeby pacjenta. Wybrał idealny rozmiar piersi. Nie za duży, nie za mały, tylko to, co pasuje do mojego ciała. Naprawdę bardzo to doceniam. Cena jedna z wyższych w Katowicach, ale to w 100% dobrze wydane pieniądze. Pani Janeczka- złota kobieta. Cały Personel na wysokim poziomie.

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

8 maja 2019

Profesjonalna opieka i przemiły personel. Wszystko w najlepszym porządku na najwyższym poziomie pod każdym względem 🙂

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

3 kwietnia 2019

Naprawdę polecam! Zachowanie personelu na każdym etapie na plus.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

11 kwietnia 2019

Miałam guzka na piersi o wielkości 2,5 cm. Dr Mazan usunął guzka bezboleśnie, wykonał bardzo małe nacięcie i po zagojeniu się rany nie widać śladu, że był wykonywany jakikolwiek zabieg (mimo ostrzeżeń mojego ginekologa, że po takim zabiegu będę miała widoczną bliznę na piersi). Jak widać dla Pana Doktora wszystko jest możliwe. Dziękuję i zdecydowanie polecam pod każdym względem.

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

4 marca 2019

Zabieg miałam wykonany 7 lutego 2019 r. w Klinice Chirurgii Mazan. Urodziłam się z wadą wrodzoną stopy końsko szpotawej. Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego zabiegu. Mogę powiedzieć szczerze, że dłonie Pana Doktora Mazana czynią cuda. Obawiałam się, że nie będę do końca zadowolona z mojej łydki, ale już po zabiegu efekt był zniewalający a teraz nie widać różnicy między moją prawą a lewą nogą. Bólu po operacji praktycznie nie czułam, tylko jedynie ciągnięcie łydki. Szczerze zachęcam osoby, które mają ten sam problem, aby się nie wahały i poszły za ciosem tak jak ja. Żałuję tylko jednego,że nie zdecydowałam się na zabieg wcześniej. Chciałabym podziękować Panu Doktorowi Mazanowi za profesjonalizm oraz całemu zespołowi za cierpliwość i przemiłą atmosferę. Klinika jest godna polecenia.

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

27 lutego 2019

Jestem mega zadowolona!!! Na plus opieka, wystrój kliniki, bardzo miła atmosfera.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

20 lutego 2019

Oby więcej było takich lekarzy. Wysoka kultura, pełny profesjonalizm. Lekarz otwarty dla pacjenta, pełna informacja o zabiegu, odpowiedzi na pytania proste i zrozumiałe.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

14 lutego 2019

Profesjonalizm kadry i ich opieka, wiedza i profesjonalizm Dr Kowalskiego niezmierna, wiedziałam ze jestem w dobrych rękach ale nie spodziewałam się aż takiego profesjonalizmu. Dziękuje im z całego serca i polecam każdemu kto zmaga się z nadwaga. Ci ludzie zmienia ci życie.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

1 lutego 2019

Bardzo czyste miejsce, mili ludzie, lekarz profesjonalista, dbaja o pacjenta, starajac sie zapewnic mu komfort.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

9 stycznia 2019

Korekta łydek implantami. Zabieg miałam robiony na początku listopada 2018r. Wybrałam dr Mazana i dzisiaj już wiem, że to był strzał w dziesiątkę. Efekt moich nowych zgrabnych łydek był tak zniewalający, że poszłam za ciosem i już za kolejne dwa tygodnie zdecydowałam się na liposukcję kolan i ud zewnętrznych. To co doktor zrobił z moimi nogami to w swoim rodzaju dzieło sztuki! Pamiętajcie, liposukcja to przede wszystkim modelowanie sylwetki, a nie metoda na odchudzanie! W klinice panuje pełna dyskrecja i miła atmosfera, a pacjenci otoczeni są doskonałą opieką. Tuż po przekroczeniu progu zostałam serdecznie przyjęta przez panie w rejestracji, a atmosfera u pana doktora w gabinecie i na sali operacyjnej przemiła, widać pełen profesjonalizm i zaangażowanie. O bólu nie piszę, bo jak po każdej operacji „oj boli!!” :), ale tylko przez pierwsze 3 dni. Pozostało mi jeszcze kilka siniaków po liposukcji, ale trzeba uzbroić się w cierpliwość przy tego typu zabiegach i wszystko zniknie (mam taką nadzieję !:)). Korekcja łydek mało inwazyjna – obrzęk i zasinienia zniknęły mi po 8 dniach. Natomiast liposukcję polecam porą jesienno- zimową z uwagi na siniaki-krwiaki i „ubranko”, które trzeba nosić przez kilka tygodni. Jeszcze raz bardzo dziękuję panu doktorowi, pani Janinie, pani Martynie i całemu wspaniałemu zespołowi. 100% polecam!

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

26 grudnia 2018

Wspaniala obsluga i pelny profesionalizm. Podziekowania dla pani Kamili za cierpliwosc.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

12 grudnia 2018

Profesjonalne podejście do pacjenta mili ludzie wszystko bez większych problemów i stresu.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

7 grudnia 2018

Korekcja łydek. Zabieg miałam robiony na początku listopada 2018r. Wybrałam dr Mazana i dzisiaj już wiem, że to był strzał w dziesiątkę. Efekt moich nowych zgrabnych łydek był tak zniewalający, że poszłam za ciosem i po dwóch tygodniach zdecydowałam się na kolejny zabieg – liposukcję kolan i ud zewnętrznych (nie miałam i nie mam nadwagi!). To co doktor zrobił z moimi nogami to w swoim rodzaju dzieło sztuki! Pamiętajcie, liposukcja to przede wszystkim modelowanie sylwetki, a nie metoda na odchudzanie! W klinice panuje pełna dyskrecja, miła atmosfera, a pacjent otoczony jest doskonałą opieką. Tuż po przekroczeniu progu zostałam serdecznie przyjęta przez panie w rejestracji, a atmosfera panująca u pana doktora w gabinecie i na sali operacyjnej przemiła, od razu widać profesjonalizm i zaangażowanie. O bólu nie piszę, bo jak po każdej operacji „oj boli!!” :), ale tylko przez pierwsze 3 dni. Pozostało mi jeszcze kilka siniaków po liposukcji, ale trzeba uzbroić się w cierpliwość przy tego typu zabiegach i wszystko zniknie (mam taką nadzieję ! :)). Korekcja łydek mało inwazyjna – obrzęk i zasinienia zniknęły mi po 8 dniach. Natomiast liposukcję polecam porą jesienno- zimową z uwagi na siniaki-krwiaki i „ubranko”, które trzeba nosić przez kilka tygodni. Jeszcze raz bardzo dziękuję panu doktorowi, pani Janinie, pani Martynie i całemu wspaniałemu zespołowi. Polecam i pozdrawiam!

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

23 listopada 2018

Resekcja żołądka w Klinice Mazan – polecam dr Kowalskiego

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

19 listopada 2018

Radykalna resekcja żołądka u dr Kowalskiego – po zabiegu pacjent bardzo dobrze zaopiekowany.

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

19 listopada 2018

Niedawno miałam robiony zabieg – wszczepienie implantów łydek. Efekt jest rewelacyjny, obawiałam się nienaturalnego wyglądu łydek, ale nic podobnego – nogi wyglądają świetnie i nareszcie są zgrabne. Blizny są cieniutkie na zgięciach pod kolanami i gdy z czasem zbledną to będą właściwie niewidoczne. Podziękowania dla Doktora Mazana i dla całego zespołu za życzliwość i profesjonalizm.

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

15 listopada 2018

Polecam CHLO w Klinice Mazan.Czysto, profesjonalnie, zdecydowana większość personelu bardzo miła i uczynna. Pokoje, łazienka, tv, net- pełny komfort.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

7 listopada 2018

Polecam Klinikę Mazan w Katowicach każdemu,ponieważ daje poczucie bezpieczeństwa,jest na najwyższym poziomie w swojej dziedzinie,dominuje tam opekuńczość I profesjonalizm.A przed wszystkim jest bardzo ,bardzo czysto. Recepcja fantastyczna obsługa,opieka na najwyższym poziomie,pięgniarki bardzo profesjonalne,maja induwidualne podejście do pacjenta,wspaniałe osobowości i wielkie serca. Pan doctor Kowalski to na najwyższym poziomie specjalista a zarazem przesympatyczny człowiek.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

3 października 2018

Jestem zadowolona i już planuje powrót do tej kliniki. Od pierwszego momentu do ostatniej chwili bardzo mila i profesjonalna opieka.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

26 września 2018

Opieka medyczna, mila obsluga. Opieka pooperacyjna znakomita (czeste kontrole, pomoc w najmniejszej nawet potrzebie). Napewno nie wahałabym się polecić tej kliniki. 🙂

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

26 września 2018

Opieka medyczna, mila obsluga. Opieka pooperacyjna znakomita (czeste kontrole, pomoc w najmniejszej nawet potrzebie). Napewno nie wahałabym się polecić tej kliniki. 🙂

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

7 sierpnia 2018

Profesjonalne podejście do pacjenta. Udzielono wszelkich informacji i zaoferowano pomoc w badaniach, gdyby nie można było ich wykonać u siebie. Na plus zaangażowanie pielęgniarek.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

2 sierpnia 2018

Dokładnie rok temu miałam wykonany zabieg redukcji piersi w Klinice Mazan. Z efektu operacji jestem bardzo zadowolona, piersi są ładne i kształtne, pomimo, że potrzebowały czasu, żeby „dojść do siebie” po tak skomplikowanej operacji. Polecam wszystkim tą klinikę i Zespół ktory tam pracuje, a szczególnie Pana Doktora, który wykazałam się pełnym profesjonalizmem w moim niełatwym przypadku. Dr Mazan to wspaniały lekarz a przede wszystkim z dużym doświadczeniem w swoim zawodzie. Operacja to była jedna z najlepszych decyzji jaką podjęłam. Żałuję, że nie zrobiłam tego wcześniej ale do każdej decyzji trzeba dojrzeć. Mogę wreszcie uprawiać sport bez problemów, biegać a o bólu kręgosłupa i innych dolegliwościach już zapomniałam.

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

10 lipca 2018

Polecam wszystkim klinike Mazan w Katowicach. Wszystko łącznie z personelem na bardzo wysokim poziomie.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

15 czerwca 2018

Nowoczesna i dobra klinika. Bardzo kompetentny personel.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

11 czerwca 2018

Polecam usługi. Wysoki standart. Miała fachowa obsługa. Polecam

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

23 maja 2018

Opieka pooperacyjna wspaniała , ogólnie wszystko na najwyższym poziomie.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

15 maja 2018

Polecam klinikę. Konsultacja z lekarzem, opieka pooperacyjna wspaniała, czystość.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

9 maja 2018

Bardzo nowoczesny obiekt ulokowany w cichej dzielnicy. Miłe wrażenia z pobytu w klinice polecam.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

26 kwietnia 2018

Dr Kowalski i cały personel Kliniki Mazan polecam z całego serca. Profesjonalne i empatyczne podejście do pacjenta.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

4 kwietnia 2018

Bardzo miła obsługa, pielęgniarki fantastyczne, wszystko tłumaczą.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

18 marca 2018

Jeśli ktoś próbował wielokrotnie już diet i zawsze wracał do tego samego lub więcej. Nie ma nad czym myśleć poważne nastawienie psychiczne oraz determinacja i do dzieła. Klinika Mazan oraz Dr n. med. Grzegorz Kowalski to dwa filary w mojej nowej drodze życia. Dziękuję całej ekipie która potrafi rozładować stres. Pozdrawiam z UK.

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

14 marca 2018

Cztery lata temu przeszłam zabieg powiększenia piersi (z 70A na 70 C/D). Efekt jest zniewalający – mój narzeczony nawet nie wie, że jestem po zabiegu. Piersi są piękne, wyglądają bardzo naturalnie. Doktor Mazan to wspaniały specjalista, a jego klinika i cały jej personel zasługują na najwyższe noty – gorąco polecam, warto zainwestować w siebie i odmienić swoje życie – tu mamy gwarancje fachowości i doskonałej opieki. Gorąco polecam!

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

7 marca 2018

Opieka jest fachowa, pielęgniarki bardzo, bardzo pomocne, czysto, porządnie.

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

27 lutego 2018

Profesjonalna obsługa. Wysoki standard. W szczególności chciałam podziękować personelowi za wspaniałą opiekę. Doktor Kowalski jest wysokiej klasy specjalista. Dziękuję. Ps. Bardzo proszę o przekazanie podziękowań dla pielęgniarki, która pełniła dyżur nocny 20.02.2018. Chciałam również dodać, że pani Katarzyna – rejestracja. jest wyjątkowym pracownikiem – jej przyjazny stosunek do pacjentów podnosi prestiż kliniki. Trzeba stawiać i doceniać takich pracowników ( nie tylko przez uścisk dłoni szafa😀).

Opinia z serwisu: www.tourmedica.pl

18 stycznia 2018

Wczoraj usuwałam tłuszczaka wielkości du…żej pięści. Jestem bardzo zadowolona z zabiegu wykonanego przez dr Mazana. Wysokiej klasy specjalista z dużym doświadczeniem. Warto powiedzieć, że od trzech lat mam skierowaniem na ten zabieg do szpitala bo stwierdzona że inaczej się nie da. W klinice zabieg przeprowadzono ambulatoryjnie , prawie bezboleśnie. Dziękuje Całemu Zespołowi!

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

5 stycznia 2018

Witam. 18 marca 2014 miałam zrobiony zabieg wstawienia implantów łydek. Zdecydowałam się na to ponieważ urodziłam się z koślawymi nogami i przez 53 lata z takimi żyłam, co było dla mnie po prostu traumą. Wszystkich wahających się, a szczególnie Panie, zapewniam, że był to strzał w dziesiątkę. Operacja przebiegła bardzo sprawnie, po miesiącu czasu chodziłam już w bucikach na obcasie i krótkiej spódniczce. Moja ocena dla KLINIKI = 6 ! Efekt możecie Państwo zobaczyć na zdjęciach na tejże stronie w zakładce ” przed i po”.

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

31 grudnia 2017

Dokładnie rok temu przeszłam zabieg powiększenia piersi u doktora Mazana. Jestem bardzo zadowolona z zabiegu. Moje piersi są idealne. Doktor wie co robi i jest świetnym specjalistą. Koszt zabiegu wyniosły mnie 16 000zł – piersi anatomiczne o okrągłym profilu. Wzrost 160cm, waga 48kg. 345 ml implanty mentor. Wyszła miseczka C/D wcześniej miałam 0 ;/. Gorąco polecam!! 🙂

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

27 grudnia 2017

22 Listopada poddałem się zabiegowi rękawowej resekcji żołądka.Zabieg przeprowadził wspaniały lekarz Dr n med Grzegorz Kowalski.Wszystko odbyło się zgodnie z planem i po 2 dniach zostałem wypisany do domu.Po upływie miesiąca moja waga spadła już o 16 kg i nadal spada.Jestem bardzo wdzięczny Panu doktorowi,że sprawił że zaczynam teraz nowe życie.Serdecznie dziękuję z całego serca 🙂

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

08 grudnia 2017

Bardzo polecam tę klinikę oraz pana dr Mazana który podjął się wykonania zabiegu usunięcia dużej ilości tłuszczaków na przedramieniach obu rąk. Inni lekarze nie chcieli podjąć się wykonania zabiegu, natomiast pan doktor Mazan nie widział żadnego problemu. Podejście pana doktora oraz personelu jest na bardzo wysokim poziomie (bardzo profesjonalna obsługa).

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

15 listopada 2017

Dr Kowalski to świetny lekarz z powołaniem, który wyjaśnia wszelkie wątpliwości i pytania. Moja mama i ja byłyśmy pacjentkami Dr Kowalskiego(operacje bariatryczne w obu przypadkach). Rzeczowe podejście do sprawy sprawiło ze czułam się komfortowo z wyborem chirurga jak. Często odwiedza pacjentów podczas pobytu w klinice i zawsze odpowiada na telefony. Zawsze spokojnie tłumaczył i odpowiadał na tysiące moich pytań i wątpliwości. Doradza nad czym pracować po operacji, jakie leki kontynuować a co ew suplementować. Jeśli szukasz dobrego chirurga, nie szukaj dalej- Dr Kowalski to lekarz któremu można w pełni zaufać. Dodam że na operację przyleciałam z USA właśnie ze względu na świetną opinie. Jeśli jeszcze raz miałabym wybierać chirurga, bez wątpliwości zgłosiłabym się do dr. Grzegorza Kowalskiego.

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

06 listopada 2017

Efekt po operacji powiększenia biustu wykonanej u Pana Doktora- rewelacyjny. Pan Doktor doradza, udziela wyczerpujących informacji. A efekt przeszedł moje oczekiwania. 2 miesiące po zabiegu piersi są piękne i wyglądają bardzo naturalnie (wkładki anatomiczne). Polecam

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

03 listopada 2017

Aktualnie jestem po zabiegu „korekcji małżowin usznych”. Z przebiegu całego zabiegu jak również efektu końcowego jestem bardzo zadowolona. Pan Doktor okazał się bardzo rzetelnym, dokładnym i kompetentnym specjalistą. Opieka i personel na wysokim poziomie, jak przystało na nowoczesna klinikę. Dzięki Panu Doktorowi spełniłam swoje marzenie i poprawiłam jakoś życia, za co jestem bardzo wdzięczna. Śmiało mogę powiedzieć, że mam NAJPIĘKNIEJSZE USZY NA ŚWIECIE !

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

03 lipca 2017

Dzisiaj miaj dokladnie drugi tydzien po operacji nosa i powiekszenia biustu. Nos jest jeszcze troche opuchniety ale jest o niebo lepiej. Nos jest prosty, bez garbu i krotszy. Z piersi tez jestem bardzo zadowolona. Opieka w klinice na bardzo wysokim poziomie. Miedzy zmianami opatrunku mialam lekki stan goraczkowy. Zadzwonilam do kliniki zapytac czy to normalne. Odrazu zaproszono mnie na wizyte u dr Mazana zeby wszystki sprawdzic. Pacjent nie zostaje sam sobie ze swoimi pytaniami i obawami.

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

11 kwietnia 2017

Do kliniki zglosilam sie poniewaz trzy lata wczesniej przeszlam korekte nosa u innego „specjalisty” lecz rezultat nie byl zadowalajacy. Po konsulatcji wiedzialam ze tym razem jestem w dobrych rekach i nie mylialm sie! Moj nowy nos jest idealny, perfekcyjnie pasuje do mojej twarzy! Pan doktor dokladnie wiedzial czego chce i spelnil moje oczekiwani. Polecam doktora Mazana i serdzecznie dziekuje za wspaniay rezultat jak i za wspaniala opieke podczas rekonwalescencji po zabiegu.

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

17 marca 2017

Jestem bardzo zadowolona z pobytu w Klinice Chirurgii Mazan. Mialam wykonywany zabieg mankietowej resekcji zoladka w dniu 1.03.2017r. Z reka na sercu kazdemu moge polecic te Klinike. Bardzo sympatyczna obsluga a Doktor Kowalski to przemily chirurg, nigdy wczesniej takiego cieplego czlowieka nie spotkalam. Widac ze jest lekarzem z powolania oraz z wieloletnim doswiadczeniem. Obecnie mieszkam w Szkocji ale nigdy nie zrobilabym tutaj takiego zabiegu. Jestem 5 dni po operacji I czuje sie swietnie, waga leci juz w dol -7kg. Szczerze polecam a szczegolnie ludzia mieszkajacym za granica ktorzy sie wahaja . Wszystkie badania mozna zrobic na miejscu. Sympatyczny Pan kierowca zawozi nas na badania I odwozi z powrotem do Kliniki. Szczerze polecam Agnieszka

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

26 grudnia 2016

Zabieg mialam robiony w listopadzie. Na poczatku podchodzilam do tego wszystkiego z duza rezerwa, wlaczajac Pana Dr. Mazana. Podczas zabiegu – pelen profesjonalizm, wspolczucie dla pacjenta (a bolalo) i zyczliwosc; swietna pomoc i wsparcie personelu. Po zabiegu (znieczulenie miejscowe) bylam troche rozczarowana brakiem widocznych efektow, potem potrzebowalam tygodnia zeby zaczac normalnie, w miare mozliwosci, funkcjonowac i chodzic. Pisze ta recenzje, bo dzisiaj zalozylam sukienke, efekty sa zdumiewajace i zaluje tylko, ze nie zrobilam tego zabiegu wczesniej. Polecam i bardzo dziekuje Dr Mazanowi i jego personelowi ! Tak jak mi powiedzial (a nie uwiarzylam do konca kiedy mi to mowil), jestem jedna z wielu jego zadowolonych pacjentek.

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

07 czerwca 2016

Piersi są piękne, proporcjonalne do budowy ciała, przyjemne w dotyku. Pan doktor miły, profesjonalny, dobrze doradził, na rozmowę ze mną poświęcił wystarczająco dużo czasu. Klinika dobrze wyposażona, pielęgniarki pomocne i życzliwe. Serdecznie polecam.

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

23 sierpnia 2016

4 sierpnia 2016 roku przeszłam operację nosa u Pana Doktora. Nos był duży, garbaty, długi, z przerośniętą częścią chrzęstną i skrzywioną przegrodą – istna tragedia. Po zabiegu jest mały, prosty, bez garba – w końcu pasuje mi do twarzy. Jestem zadowolona z efektu, choć nosek jest jeszcze troszkę obrzęknięty, jest to niebo, a ziemia w porównaniu z tym co było. Myślę, że będzie tylko lepiej. Nie widziałam żadnych wizualizacji, zaufałam Panu Doktorowi i nie żałuję. Pan Doktor zna się na proporcjach twarzy i idealnie potrafi dobrać do nich nos. Bardzo długo planowałam tę operację, cieszę się, że trafiłam do tak wybitnego specjalisty. Dziękuję Panu Mazanowi oraz całemu personelowi za świetną współpracę. Pozdrawiam, Patrycja W

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

07 marca 2016

W Styczniu 2016 przeszłam korektę nosa u Dr Mazana. Cały zabieg wraz z obsługą wykonany był perfekcyjnie. Chciałam mieć zgrabniejszy nos i taki właśnie jest. Dr Mazan jest przesympatycznym człowiekiem i ma doskonały gust i oko. Polecam Klinikę Mazan.

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

01 sierpnia 2015

W maju mialam robiony zabieg wstawienia implantow łydek. Musze przyznac, ze Dr Mazan jest profesjonalista. Przez zanik miesni w nogach unikalam wszystkiego co odkrywaloby moje nogi, teraz spodnie poszly na bok a moja szafa jest zapelniona sukienkami.

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

13 lipca 2015

Jedenaście dni temu dokonałam bardzo dobrego wyboru, dzięki któremu mam piękny nosek – póki co jeszcze rekonwalescent, ale dobrze się zapowiada, a przede wszystkim doświadczyłam fachowej i życzliwej opieki ze strony dr. Mazana i całego personelu. Troska i spokój oraz rzeczowe wskazówki to dla pacjenta fundamenty pewności i wiary w powodzenie zabiegu.

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

21 czerwca 2015

Dwa miesiące temu dr Mazan przeprowadził u mnie korektę nosa. Z efektu jestem baaardzo zadowolona. Serdecznie polecam

Opinia z serwisu: www.med24.pl

23 czerwca 2015

W marcu przeszłam w klinice dr Mazana wszczepienie implantów łydek wraz z liposukcją. Długo zastanawiałam się nad zabiegiem- obawiałam się komplikacji i nienaturalnego wyglądu, ale po rozmowie z dr Mazanem poddałam się jej i to była moja najlepsza decyzja. Doktor udziela konkretnych rad i informacji, nie sprzedaje usług na siłę; operacja przebiegła sprawnie, w miłej atmosferze profesjonalnego personelu. Już po tygodniu normalnie chodziłam, ból naprawdę minimalny (raczej ciągnięcie)..a efekt.. naprawdę świetny- zgrabne łydki- jak moje od zawsze. Specjalista godny polecenia.

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

27 maja 2015

Witam Po wypadku, który miał miejsce gdy miałem 5 lat nastąpiło uszkodzenie nerwu w lewej nodze w części odpowiadającej za rozwój mięśni łydki lewej nogi. Pomimo aktywnego trybu życia (sport), mięsień ten nigdy nie rozwinął się w stopniu, który pozwalał mi na komfort psychiczny związany z dysproporcją z drugą, zdrową nogą.
Na początku 2015 roku zdecydowałem się po wizycie w Klinice dr Mazana na zabieg wszczepienia dwóch implantów mających za zadanie zmniejszenie dysproporcji i polepszenie wizualnego efektu.
W lutym 2015 roku miałem pierwszy zabieg polegający na umieszczeniu implantu łydki w lewej nodze (strona wewnętrzna), w maju 2015 roku drugi zabieg polegający na umieszczeniu drugiego implantu z zewnętrznej strony nogi.
Profesjonalnie przeprowadzony zabieg, bardzo dobra opieka po jego dokonaniu, następnego dnia po każdym z zabiegów byłem już w domu, po ok 7 dniach po każdym z nich wróciłem do pracy, dysproporcja w obwodzie łydek z 12 cm zmniejszyła się do 4 cm a jeszcze najprawdopodobniej będzie mniejsza ze względu na możliwość przeprowadzenia dodatkowego zabiegu, ale dopiero po ok 3-4 miesiącach.

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

23 czerwca 2014

Z czystym sumieniem polecam! Jestem zadowolona z zabiegu, jaki wykonał Pan Dr Zbigniew Mazan. Tyle lat borykałam się z problemem odstających uszu, na szczęście trafiłam na Pana Doktora, który przyczynił się do wielkich zmian w moim życiu. Wreszcie czuję się piękna i jestem pewna siebie, jeszcze raz dziękuje 🙂

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

25 maja 2014

Trzy tygodnie temu przeszłam w Klinice Doktora Mazana operację umieszczenia implantu łydki. Urodzilam się z deformacją jednej nogi. Pan Doktor spokojnie wytłumaczył mi co można u mnie zrobić, tak by osiągnąć jak najlepszy efekt. Pobyt w klinice był bardzo przyjemny, cała obsługa bardzo miła. Efekt widoczny od razu, po dwóch tygodniach przybył mi dodatkowy cm a więc różnica między łydkami w obu nogach zmieniła się wręcz drastycznie. Efekt spektakularny, i nie boję się użyć tego słowa. Na jesieni zjawiam się u Pana Doktora ponownie, tym razem na zniwelowanie pozostałej różnicy moim własnym tłuszczykiem. Naprawdę polecam wszystkim pacjentom Pana Doktora i jego klinikę.

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

22 kwietnia 2014

Dr Mazan jest dla mnie mistrzem świata! jeśli ktoś jest na etapie wyboru odpowiedniej kliniki, to możecie przestać się zastanawiać i umówić się z dr Mazanem 🙂 dzięki niemu mam piękne uszy i jeżeli będę planować jakiś kolejny zabieg to wrócę właśnie do tej kliniki, wspaniała obsługa i po prostu wszystko na najwyższym poziomie!

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

20 marca 2014

Przedwczoraj, czyli 18 marca, poddałam się zabiegowi wszczepienia implantów w łydki. Operację przeprowadził doktor Mazan ze swoim zespołem. Chociaż to dopiero druga doba po zabiegu i jestem obolała, to wiem na pewno, że wraz z implantami otrzymałam nowe życie. Nóżki mam super. Jak tylko dojdę do pełnej formy, ruszę na zakupy, żeby spodnie i spódnice do kostek zamienić na sukienki i spódniczki mini. Wcześniej te rzeczy nie były dla mnie dostępne, gdyż moje łydki były straszne. Zabieg został przeprowadzony profesjonalnie i bez komplikacji, mimo iż cierpię na arytmię serca.Pobyt w klinice to przyjemność, wszystko dosłownie z najwyższej półki. Gorąco polecam doktora Zbigniewa Mazana oraz jego Klinikę.

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

04 stycznia 2014

Witam! W grudniu robiłam implanty łydek, gdyż moje nogi były zbyt szczupłe. Efekt oszałamiający- jak stanęłam przed lusterkiem nie mogłam uwierzyć, ze to ja – mogę reklamować rajstopy 😉

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

03 stycznia 2014

21 grudnia miałam robioną korektę nosa: prostowanie przegrody, usunięcie garba i ogólną plastykę (zmniejszenie nozdrzy). Z efektu jestem bardo zadowolona. Sama współpraca z doktorem L. Mazanem i jego zespołem to czysta przyjemność a przede wszystkim pełen profesjonalizm. Lekarz jest człowiekiem otwartym, z poczuciem humoru, naprawdę godnym polecenia specjalistą.

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

5 grudnia 2013

W listopadzie Dr Mazan przeprowadził u mnie zabieg powiększenia piersi. Efekt końcowy przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Klinika chirurgii Mazan to pełen profesjonalzm, a sam doktor jest dla mnie cudotwórcą. Polecam wszystkim Paniom (i nie tylko).

Opinia z serwisu: www.med24.pl

28 października 2013

Witam 😉 Mniej więcej dwa tygodnie temu miałam robioną korekcje uszu . Jestem bardzo zadowolona z efektu . Co prawda pierwsze dwa dni po zabiegu były dla mnie dość bolesne o czym zostałam poinformowana przez doktora Mazana. Na dzień dzisiejszy jestem już po ściągnięciu szwów i muszę przyznać że efekt jest bardzo zadowalający 😀 Jestem młodą osobą.

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

20 sierpnia 2013

W lipcu dr Mazan przeprowadzał u mnie zabieg wszczepienia implantu łydki, w związku z widoczną asymetrią i niedorozwojem. Moja łydka przed zabiegiem to: kość powleczona skórą, z niewielką ilością tłuszczu, pozbawiona mięśni. Moja łydka po zabiegu wygląda inaczej …. lepiej. Na tyle dobrze, że gdy skóra i tkanka trochę się naciągną zdecyduję się na drugi implant.

Opinia z serwisu: www.rankinglekarzy.pl

14 sierpnia 2013

W tym miesiącu miałem robioną korekcję powiek. Zabieg przeprowadzony w bardzo miłej i sympatycznej atmosferze. Efekt finalny można było ujrzeć już po tygodniu – czyli po ściągnięciu szwów. Wszystko wyszło tak jak chciałem. Jestem bardzo zadowolony i polecam każdemu klinikę, oraz samego specjalistę. Pozdrawiam, Grzegorz!

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

17 czerwca 2013

30 kwietnia miałam robiony zabieg wstawienia implantów w łydki. Przeprowadzał go dr Mazan. Niesamowita opieka Pań z personalu, którym bardzo dziękuje. Teraz nogi mam idealne, wszystkie kompleksy zniknęli, moge z pewnoscią ubierać to co chce. Klinika jest bardzo dobra, czysciutka, komfortowa …

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

16 maja 2013

Dwa lata temu byłam operowana w klinice dr Mazana w tym roku operacje miał mój mąż. Idealna opieka, doskonali lekarze, a teraz jeszcze lepsze warunki – polecam wszystkim z pełną odpowiedzialnością. Czekamy na rozbudowę oddziału urologia. 🙂 Pozdrawiamy

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

10 lutego 2013

…Wszystko goi się bardzo dobrze, a po szyciu na twarzy praktycznie nie ma śladu, choć upłynęło dopiero dwa tygodnie. …

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

27 stycznia 2013

Teraz w grudniu robilam liposukcje u dr Mazana. bardzo sie balam, ale niepotrzebnie – efekt jest rewelacyjny. Kolezanka tez sie chyba zdecyduje na zabieg w klinice Mazana (b.wysoki standard). Jest tez dodatkowy efekt uboczny – musialam przestac palic i tak zostalo.

Opinia z serwisu: www.med24.pl

17 stycznia 2013

Doktor Mazan operował w sierpniu uszy mojego syna. Wynik rewelacyjny – polcam. Efekt bardzo dobry i wszytko wykonane perfekcujnie. Panie pielęgniarki i klinika również najwyższych lotów.

Opinia z serwisu: www.med24.pl

16 grudnia 2012

I would highly recommend Dr. Zbigniew Mazan. I have just returned to the UK after undergoing breast enlargement surgery and I am so delighted with the results. His work was outstanding. The size and shape of the implant was specifically selected based on careful examination by the doctor. The whole procedure went very smoothly  and the clinic has a very high standard of care with lovely personnel I feel attractive again, I have more confidence and the shape is really natural.Thank you! Caroline, London

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

02 grudnia 2012

… Jeżeli będę miała jakąkolwiek operację – to własnie tam. Mój mąż również się tam leczy (rozległy uraz ręki) …

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

26 października 2012

6 października w klinice dr Mazana miałam usuwane brodawki, znamiona itp. Zabiegi zostały wykonane bardzo profesjonalnie, a przede wszystkim nie zostały blizny mimo moich skłonności do bliznowaceń. Klinika jest na pewno godna polecenia.

Opinia z serwisu: med24.pl

06 październik 2012

Teraz mija rok od czasu jak pan doktor operował u mnie raka skóry. Bardzo cenię sobie uwagę i podejście doktora Mazana wtedy przed operacją i po niej. Po raku nie ma śladu,

Opinia z serwisu: med24.pl

02 października 2012

… w lipcu zrobiono mi w klinice dr Mazana liposukcję brzucha. Następnego dnia po operacji mogłem wstać z łóżka i dobrze funkcjonować. Jestem bardzo zadowolony z zabiegu; nie spodziewałem się, że efekt będzie tak szybko widoczny …

Opinia z serwisu: www.znanylekarz.pl

15 września 2012

Witam, ja u pana doktora Mazana robiłam plastykę powłok brzucha.Brzuch był dość spory. Jestem bardzo zadowolona, dziś mija 2 i pół tygodnia od operacji …

Opinia z serwisu: med24.pl

10 sierpnia 2012

Na początku czerwca br. miałam usunięty guzek umiejscowiony w okolicy wewnętrznego kącika oka. Zabieg przeprowadził Pan dr Zbigniew Mazan, wspaniały lekarz …

Opinia z serwisu: www.estheticon.pl

9 sierpnia 2012

Usuwałam przebarwienia w Klinice dr Mazana. Efekt rewelacyjny – mogłam zdecydować się wcześniej na zabieg laser. Obsługa w klinice jest bardzo dobra.

Opinia z serwisu: www.med24.pl

13 lipca 2012

Teraz mija rok od czasu jak pan doktor operował mi rak skóry. Bardzo cenię sobie uwage i podejście doktora Mazana wtedy przed operacją i po niej. Po raku nie ma śladu, nawet blizna jest praktycznie niewidoczna. Jestem bardzo zadowolona z operacji i jej wyników. Dr Mazan to bardzo dobry specjalista.

Opinia z serwisu: www.med24.pl

30 maja 2012

Witam, ja u pana doktora Mazana robiłam plastykę powłok brzucha.Brzuch był dość spory. Jestem bardzo zadowolana, dziś mija 2 i pół tygodnia od operacji.Czuję się świetnie, brzuszek piękny, jestem bardzo zadowolona. Pan doktor jest bardzo miłym człowiekiem i dobrym specjalistą,osobom które zastanawiają sie nad wyborem lekarza i kliniki polecam Pana doktora i jego klinikę.

Opinia z serwisu: www.med24.pl

25 kwietnia 2012

Dr usuwał u mojego dziadka sporą narośl nowotworową zagoiła się bardzo dobrze, z punktu widzenia kosmetycznego nie ma właściwie śladu po zabiegu. Sam byłem na usuwaniu wrastajacego paznokcia, z którym męczyłem się od lat i stosowałem (szyny i cuda niewidy) teraz po zabiegu nie mam nawrotu! Polecam!

Opinia z serwisu: www.med24.pl

10 grudnia 2011

Jestem jak najbardziej zadowolona. od moje operacji nosa minęło kilka lat i nadal wszystko jest w jak najlepszym porządku. polecam tego lekarza, naprawdę znakomity.

Opinia z serwisu: www.med24.pl

1 marca 2011

Bardzo jestem zadowolona z zabiegu. Mój nowy nosek jest śliczny i malutki. Na zabieg nie czekałam długo, dr Mazan wszystko mi wyjaśnił, bardzo miła obsługa i pełen profesjonalizm.

Opinia z serwisu: www.med24.pl

Porozmawiajmy!

Masz pytania?

Skontaktuj się z nami - rozwiejemy wszelkie wątpliwości

Kliniki Chirurgii Mazan
Kliniki Chirurgii Mazan
Kliniki Chirurgii Mazan
Kliniki Chirurgii Mazan
Kliniki Chirurgii Mazan
Kliniki Chirurgii Mazan